Регионална привредна комора Крушевац, у сарадњи са агенцијом Компас  из Новог Сада, организује посету Међународном Сајму занатства и мале привреде IHM који се одржава у Минхену у термину од 11. – 15. марта 2020. године.

Сајам занатства и мале привреде IHM у Минхену је највећа светска манифестација овог типа – највећи сајам предузетништва у Европи, место презентације најновијих технолошких достигнућа предузетништва и пратеће индустрије.

Циљ заједничке посете овом најзначајнијем сајму из области предузетништва јесте упознавање са новим занатима и вештинама који су у тренду данашњег времена и технологија. Ово отвара могућност поређења заната и вештина нашег Округа, Србије и Немачке и ЕУ, што представља велику прилику за унапређење, осавремењивање и повећање конкурентности наших фирми на све већем тржишту. На Сајму ће бити презентована и понуда репроматеријала, нових технологија и иновација које олакшавају и побољшавају рад занатлија.

Информације о програму путовања и цени аранжмана можете наћи у прилогу ове поруке.
Полазак аутобуса је из Београда, а ПКС РПК Крушевац је обезбедила  за све привреднике из Расинског округа   бесплатан трансвер до Београда.

Молимо Вас да нас, уколико сте заинтересовани за групну посету Сајму занатства и мале привреде IHM у Минхену, контактирате најкасније до 25.02.2020. године.

Особа за контакт: Марија Весковић  ПКС РПК Крушевац, 037/211 131, marija.veskovic@pks.rs .

Преузмите програм посете сајму: