Poštovani,
Zbog velikog interesovanja Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Kruševca u saradnji sa Konsalting centrom, Kragujevac ponovo organizuje obuku:
Primena HACCP sistema sa ciljem stručnog osposobljavanja lica zaposlenih u subjektima koji se bave poslovanjem sa hranom za lakšu implementaciju HACCP sistema i izradu dokumentacije.
Obuka će se održati 17. i 18. juna 2011. godine u prostorijama Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Kruševca, Čupićeva 4/3 u periodu od 9 do 15 časova.
Zaključno sa 10. junom 2011. godine, prema Zakonu o bezbednosti hrane (Sl. glasnik RS 41/2009, član 47) subjekti u poslovanju hranom dužni su da uspostave sistem za osiguranje bezbednosti hrane u svim fazama proizvodnje, prerade i prometa hrane, osim na nivou primarne proizvodnje, u svakom objektu pod njihovom kontrolom, u skladu sa principima dobre proizvođačke i higijenske prakse i analize opasnosti i kritičnih kontrolnih tačaka (HACCP).
Obuka je namenjena vlasnicima, menadžerima i zaposlenima u pekarama, proizvodnji konditorskih proizvoda, poslastičarnicama, objektima za proizvodnju brze hrane, keteringu, restoranima, hotelima i trgovinama prehrambenih proizvoda.
U cilju bržeg i efikasnijeg rada, nakon kratkog teorijskog uvoda i ukazivanja na zakonski okvir, predavač će, kroz radionice, učesnicima obuke prenositi iskustva za lakšu implementaciju HACCP sistema.
Predavač je Ivan Savović iz Konsalting centra, Kragujevac.
Učesnici će nakon završenog treninga dobiti sertifikat Konsalting centra o osposobljenosti za razvoj, primenu i samokontrolu HACCP sistema.
Kotizacija za članove Unije poslodavaca Srbije je 8.000,00 dinara, a za privredne subjekte koji nisu učlanjeni 12.000,00 dinara. Uplate vršiti na tekući račun Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Kruševca 250-3140000325060-75 kod Eurobank EFG. Unija poslodavaca Srbije nije obveznik PDV-a.
Broj učesnika je ograničen.
Prijave vršiti na tel. 037 410 710, ili putem mejla upsks@ptt.rs.
S’ poštovanjem
Sekretar
Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Kruševca
Zlata Stanković
Recent Comments