Поштовани,

ПКС РПК Крушевац у сарадњи са удружењем ENECA, организује презентацију Конкурса из области производње за приватне робне марке под називом “Јачање капацитета прерађивача воћа и поврћа укључивањем у приватне робне марке домаћих и иностраних продајних ланаца”.

Циљ пројекта је јачање конкурентности српског сектора прераде воћа и поврћа кроз систематску подршку производњи, брендирању и бољем приступу домаћем и међународном тржишту за микро, мала, средња предузећа и предузетнике у Србији, ради развоја производа под приватном робном марком за малопродају.

Конкурсом ће бити одабрано најмање 10 микро, малих, средњих предузећа и предузетника пре свега из области прераде воћа и поврћа са територије целе Србије осим територија А.П. Војводине и града Београда. Одабраним фирмама биће пружена подршка за унапређење пословања кроз сет бизнис и технолошких обука и менторстава, умрежавање у оквиру Удружења домаћих произвођача приватних робних марки и  повезивање и уговарање продаје са домаћим и иностраним малопродајним ланцима.

Подршка је намењена искључиво фирмама које немају искуства у производњи под робним маркама. Позив се односи на произвођаче из јужне, источне, западне и централне Србије са изузетком територија Београда и Војводине.

У прилогу вам достављамо Јавни позив, Услове за пријављивање и конкурсну документацију где можете пронаћи детаљније информације о пројекту.

Презентација овог конкурса биће одржана 01.07.2019.год. (понедељак) са почетком у 13:00, у сали Расинског управног округа, Балканска 63, I спрат, Крушевац.

Молимо да се за учешће пријавите путем е-маила dragana.milosavljevic@pks.rs  или на тел.037/441280 или 065/9042615.

Преузмите:

  1. Услови за учешће: uslovi_za_ucesce_juni_2019
  2. Пријавни формулар: prijavni_formular_pl_juni_2019
  3. Изјава: izjava_juni_2019