ПКС РПК Крушевац организује радионицу на тему: „Како почети пословање изнова“ . Радионица ће бити одржана 11. априла 2019. године, са почетком у 11:30 часова, у сали Регионалне привредне коморе  Крушевац, Балканска 63/4.

Радионица има за циљ да Вас информише како да на време препознате проблеме у пословању, као и којим институционалним и законодавним механизмима располажете.

Након презентација биће интерактивна радионица на којој ће се дискутовати о највећим проблемима у пословању, шта недостаје од системске подршке и шта је потребно за другу шансу за све привреднике који нису успели први пут. Неке од теме ће бити и како поспешити систем раног детектовања проблема у пословању, како и колико често пратите ток пословања, шта је потребно да би се привредници стимулисали да евентуално покушају пословање изнова.

Пријава  за семинар је обавезна најкасније до среде 10. априла 2019. године на адресе: marija.veskovic@pks.rs и aleksandra.aleksic@pka.rs.

За све додатне информације контакт особе у ПКС РПК Крушевац: Марија Весковић  тел: 037 21 11 31  и Александра Алексић тел: 037 41 85 22