Позивамо Вас да узмете активно учешће на Oсмомартовској изложби Центра за женско предузетништво Привредне коморе Србије – Регионалне привредне коморе Крушевац, чије одржавање је предвиђено за 08.03.2016. године у периоду од 10.00 до 12.00 часова. Припрема излагача биће у периоду од 09.00 до 10.00 часова, а свечано отварање предвиђено је за 10.00 часова, када ће бити уприличен  одговарајући програм и радни састанак Центра за женско предузетништво на коме ће бити разматарани предлози активности и иницијативе за будући  рад центра.

Изложба ће бити одржана у сали Привреде коморе Србије РПК Крушевац, где ће све заинтересоване привреднице моћи да представе себе и своје услуге и производе. Планирано је позивање шире пословне заједнице, институција за подршку, грађанства и медија, како би Изложба била добро посећена и адекватно пропраћена.

С тим у вези, молимо Вас да нам до 07.03.2017. године потврдите своју заинтересованост за учешће на догађају. Пријава  нам је веома важна  ради адекватне организације.

Контак у Центру за женско предузетништво: Марија Весковић(marija.veskovic@pks.rs ) , Душица Вукчевић Стијљковић (dusica.vukcevic@pks.rs )   тел. 037 441 128, 441 280.

Срдачан поздрав,

Привредна комора Србије

в.д. директор РПК Крушевац

Предраг Вукићевић, дипл. ецц, с.р.