Поштовани господине/госпођо,

Позивамо Вас да 23. октобра ове године, у Привредној комори Србије, Ресавска 13-15, присуствујете скупу у организацији Института за стандардизацију Србије и Немачког друштва за међународну сарадњу (ГИЗ), чији је мото “Стандарди – економске користи за мала и средња предузећа (МСП)”.

Како се снаћи у мноштву нових техничких прописа, како доћи до информација о томе који технички прописи и стандарди могу да буду релевантни за ваше пословање, како се укључити у процес стандардизације – неке су од тема које ће вам представити стручњаци из Министарства привреде, Института за стандардизацију Србије и ГИЗ-а.

Посебно за ову прилику преведена је и нова ИСО публикација под називом „Економске користи од стандарда“, која ће бити подељена свим учесницима скупа.

Такође, учесници скупа имаће прилику да у директном контакту са експертима Института из различитих области стандардизације сазнају оно што их интересује и изложе своје проблеме које имају у примени стандарда.

Уколико сте заинтересовани, потребно је само да нам доставите своје име и презиме и назив фирме на мејл iss-edukacija@iss.rs

Били бисмо Вам захвални да попуњену анкету из прилога понесете са собом.

Биће нам велико задовољство да се дружимо са Вама!