Регионална привредна комора Крушевац, у сарадњи са агенцијом “САБ Травел” из Новог Сада, организује посету Међународном Сајму занатства и мале привреде ИХМ који се одржава у Минхену у термину од 10.-14. марта 2015.

Сајам занатства и мале привреде ИХМ у Минхену је највећа светска манифестација овог типа – највећи сајам предузетништва у Европи, место презентације најновијих технолошких достигнућа предузетништва и пратеће индустрије, на којем ћете у 2015. години имати прилику да видите више од 1.000 излагача и читав спектар услуга и производа најновијих трендова.

Циљ заједничке посете овом најзначајнијем сајму из области предузетништва јесте упознавање са новим занатима и вештинама који су у тренду данашњег времена и технологија. Ово отвара могућност поређења заната и вештина нашег Округа, Србије и Немачке и ЕУ, што представља велику прилику за унапређење, осавремењивање и повећање конкурентности наших фирми на све већем тржишту. На Сајму ће бити презентована и понуда репроматеријала, нових технологија и иновација које олакшавају и побољшавају рад занатлија.

Информације о програму путовања и цени аранжмана можете наћи у прилогу ове поруке, а детаљније информације о Сајму можете погледати на www.ihm.de

Молимо Вас да нас, уколико сте заинтересовани за групну посету Сајму занатства и мале привреде ИХМ у Минхену, контактирате најкасније до 10.02.2015. године. Особа за контакт у РПК Крушевац је Вања Дамљановић, 037/441-128, 037/441-280, vanja.damljanovic@komora.net