Poštovani privrednici,

Obaveštavamo Vas da će se u u terminu 16. -18. juna 2014. godine u Budimpešti održati Prvi poslovni sajam “China SMart Expo 2014“.

Regionalna privredna komora Kruševac je dobila mogućnost da za privrednike sa teritorije Rasinskog okruga organizuje besplatnu posetu sajmu (besplatan prevoz i propusnice za sajam), uz uslov da će se poseta organizovati isključivo ako se popuni autobus. Planirani dan posete sajma za privrednike iz Kruševca je 17.06.2014.godine.

„China SMart Expo 2014“ je mesto susreta 120 proizvođača i distributera iz Kine koji će predstavljati svoje proizvode. Ovo je jedinstvena poslovna prilika za distributere i potencijalne partnere iz Centralne i Jugoistočne Evrope da se informišu, izaberu, pregovaraju i iniciraju svoje potencijalne poslovne odnose sa uglednim kineskim proizvođačima i distributerima.
U ponudi sajma je bogata lepeza poslovnih mogućnosti :
– informacije, seminari, treninzi;
– finansiranje (krediti do 70 % od vrednosti naručene robe, ugovaranje);
– transport, skladištenje, carinski aranžmani;
– In-house saloni;
– marketing, brendiranje.
Šta ćete videti na China Smart Expo sajmu? Na Kina SMart Expou će biti izloženi proizvodi kineskih proizvođača i distributera iz sledećih oblasti:
1. Rezervni delovi za automobile i bicikle (kočnice, elektronika, gume, itd.)
2. Mehanizacija (poljoprivreda, zaštita bilja, alati za metal i drvo, itd.)
3. Elektronika (PC i pribor, štampači, konzole za igru, LCD monitori, sredstva za komunikaciju, kućni aparati, zabava, itd.)
4. Elektična oprema (generatori snage, motori, transformatori, žice, kablovi, električno osvetljenje, itd.)
5. Proizvodnja alata (kućni alati, mašine, šrafovi, itd.)
6. Industrija osvetljenja (lampe za uštedu energije, LED, itd.)
7. Laka industrija (kuhinjski pribor, kožni proizvodi, torbe, tekstil, sport, rukotvorine, itd.)

China SMart Expo 2014 održavaće se na adresi sedišta CECZ Közép-európai Kft. (Zona Centralno-Evropske trgovine i logističke saradnje) : Budapest, XV Szentmihályi út 171. 4. sprat.
Svečano otvaranje: 16. jun, 10h. Radno vreme: 16 – 18. jun, od 10h do 17h.

Rok za prijavu je 28.05.2014.godine. Prijava na telefon 037 441 128, kontakt osoba u RPK Kruševac je Aleksandra Aleksić.