Поштовани,

Регионална привредна комора Крушевац, у сарадњи са Привредном комором Србије и Европском банком за обнову и развој (ЕБРД) у Србији, реализује презентацију Програма “Подршка развоју малих и средњих предузећа у Србији”, који за циљну групу има мала и средња предузећа – потенцијалне кориснике програма и локална/регионална консултантска предузећа. Програм финансира Европска унија, а спроводи ЕБРД Смалл Бусинесс Суппорт, у сарадњи са Министарством привреде Републике Србије.

Циљ Програма је подршка малим и средњим предузећима у Србији да, кроз коришћење модела пословног саветовања од стране домаћих консултаната и међународних саветника, унапреде своје пословање. Мала и средња предузећа могу користити услуге пословног саветовања путем сарадње са локалним консултантима у различитим областима, као што су: стратешко планирање, маркетинг, унапређење организације, унапређење радних процеса, информационо комуникационих технологија, инжењерских решења, управљања квалитетом, ефикаснијег коришћења извора финансирања, финансијског извештавања, управљања животном средином.

ЕБРД СБС програм пружа подршку у читавом процесу, почев од осмишљавања до извођења пројекта и сноси део трошкова до износа од 10.000 евра. Висину гранта опредељују величина и локација предузећа, као и врста потребне саветодавне услуге. Све информације и критеријуми за пријављивање доступни су на адреси: www.ебрд.цом/кноwхоw

Презентација Пројекта “Подршка развоју малих и средњих предузећа у Србији”, малим и средњим предузећима и консултантским кућама, биће одржана у понедељак, 16. јуна 2014. године, са почетком у 12.00 сати, у Крушевцу, Балканска 63, 4 спрат. На крају презентације су предвиђени Б2Б састанци са представницима ЕБРД СБС тима, ПКС и консултаната, а у складу са интересовањем учесника.

У прилогу Вам достављамо позивно писмо са агендом скупа, уз молбу да своје учешће потврдите најкасније до 13. јуна 2014. године. Контакт особа су Александра Алексић и Душица Вукчевић Стојиљковић, телефон: 037 441 128 е-маил: leksandra.aleksic@komora.net или dusica.vukcevic@komora.net